Ons aanbod

Ontdek onze producten

Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke pers we het beste voor welk type drukwerk inzetten. Dat komt jouw eindresultaat ten goede. Ontdek onze brede waaier aan producten. Bovendien hebben we doorheen de jaren een gunstige prijs kunnen afdwingen bij onze leveranciers. Dat vertaalt zich in lagere prijzen voor jou.

Affiches

Bent u op zoek naar drukwerk om jouw campagne, evenement of activiteit te promoten? Dan kunnen wij u helpen met de juiste affiche. Een affiche is het uitgelezen instrument om promotie te voeren.

Wij drukken affiches in allerlei formaten, maar ook ons papiergamma en afwerkingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Kortom, ons ruim aanbod en jouw creativiteit zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Briefhoofden

Een sterk merk heeft vanzelf een mooie uitstraling. Je huisstijl is bovendien de basis voor een efficiënte promotie. Het briefhoofd komt daarbij op de eerste plaats. Zeker in deze tijden van digitalisering wordt een kwaliteitsvol briefhoofd bijzonder gewaardeerd.

Het oog wil ook wel wat. Kies uit 1 of 2 PMS kleuren of ga voor de full colour versie. Maak daarbij een keuze uit een ruim aanbod aan papiersoorten.

Prijzen briefhoofden

Boeken, brochures en magazines

Wij begeleiden u graag op een snelle en efficiënte manier bij de voorbereiding, productie en afwerking van je gebonden drukwerk.

  • Als het papier van de kaft identiek is aan het papier van het binnenwerk, spreken we over een ‘selfcovering’ brochure of magazine. Dit soort boekjes worden meestal afgewerkt door middel van nietjes.
  • Als het gramgewicht van de kaft zwaarder is dan het papier van het binnenwerk, maar toch nog soepel is, spreken we over een brochure of magazine met een ‘soft cover’. Om brochures of magazines met een soft cover te binden, kunt u kiezen voor een geniete, garenloze (gelijmd), of genaaide binding.
  • Als de kaft niet soepel mag zijn, maar juist stevig, noemen we dit een brochure of magazine met een ‘hard cover’. Het boekblok van dit soort drukwerk wordt meestal genaaid gebonden en door middel van twee schutbladen in de gekartonneerde kaft gehangen.

Tal van andere bindtechnieken echter zijn mogelijk. Wij geven u graag advies. Prijzen brochures

Displays

Beter presenteren van je diensten of producten doet u met een opvallende display. Ons assortiment is zeer uiteenlopend, waardoor u niet enkel kan kiezen uit eenvoudige displays met voetsteun, maar ook uit complexere gepersonaliseerde uitvoeringen. Bovendien kunnen wij je presentatiepanelen afwerken met speciale vormen of verschillende afwerkingslagen. Denk maar aan panelen met geplastificeerde of gelakte finish. Daarnaast verwerken wij ook magnetische reclamepanelen.

Displays kunnen zowel in kleine (vanaf 1 stuk) als in grote oplage geproduceerd worden. Prijzen displays

Doorschrijfsets

Doorschrijfpapier (ook wel eens doordruk of NCR genoemd) is onze specialiteit. Je kan standaard kiezen uit 3 formaten in 2, 3 of 4 exemplaren. Wij bieden ook volledig klantgerichte opmaak en design aan.

Voor bedrukking heb je keuze uit 1 of meerdere kleuren en dit zowel recto als verso. Als extra kan nummering en/of perforatie aangebracht worden. Afwerking gebeurt in losse sets of in boeken naar wens.

Prijzen doorschrijfsets

Placemats

Wij drukken je placemats in 1, 2 of 4 (quadri) kleuren. Meestal worden placemats op A3-formaat uitgevoerd, maar andere formaten zijn uiteraard mogelijk. Standaard wordt een FSC gecertificeerd, milieuvriendelijk offsetpapier met een gramgewicht van 80 gram bedrukt. Ook 100% gerecycleerde papiersoorten worden hiervoor aangeboden.

Gelegenheidswerk

Bent u op zoek naar kaartjes, enveloppen, brieven of ander drukwerk om jouw feest, geboorte of huwelijk op een gepaste wijze en met de nodige uitstraling aan te kondigen? Wij begeleiden u van A tot Z, zodat u uit ons gamma aan kaarten, papiersoorten, enveloppen en afwerkingstechnieken die keuze kan maken naar waar u op zoek was.

P.O.S. Materiaal

De meeste aankoopbeslissingen worden genomen ter plaatse in het verkooppunt. Het hoeft geen betoog dat het juiste P.O.S. materiaal op de juiste plaats daarbij een belangrijke rol speelt. Raadpleeg ons voor de vele varianten. Via deze link kan u ook ons assortiment gratis kapvormen bekijken, dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden, maar zal u zeker op weg helpen.

Mocht u een gedrukt exemplaar van onze kapvormbrochure wensen, stuur ons gerust een mailtje met jouw gegevens. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk een exemplaar per post.

Notitieblokken

Een gegeerd instrument om je boodschap uit te dragen.

Notitieblokken zijn zowel een zeer handig als perfect marketingtool. Wij bieden ze aan in het formaat en volume naar wens. Ze worden standaard afgewerkt met een milieuvriendelijk grijskarton en zijn makkelijk af te scheuren. Niets belet u om jouw creativiteit bot te vieren. Laat u inspireren door deze voorbeelden. Prijzen notitieblokken

Stickers

Stickers in alle mogelijke vormen en formaten. Denk daarbij aan stickers voor binnen- of buitengebruik, permanent klevend of verwijderbaar, transparant, papier of vinyl materiaal. Al deze factoren bepalen jouw keuze. Grote stickers worden los geleverd, voorzien van een handige split op de achterzijde. Kleine stickertjes kunnen eventueel per meerdere op 1 vel gemaakt worden en zijn voorzien van een breeklijn (tussen “vel en vlees”), of op rol voor automatische verwerking.

Enveloppen

Zorg ervoor dat je brieven niet ongeopend in de prullenbak belanden! Verstuur ze in een mooie envelop bedrukt in jouw huisstijl. Ons gamma enveloppen is zeer uitgebreid. Van standaardenveloppen met gegomde- of stripsluiting tot exclusieve “text and cover” kwaliteitsenveloppen, eventueel met voering. Wij beschikken bovendien over de mogelijkheden, alsook de logistieke ervaring om al je direct mailingen uit te werken, te drukken, te personaliseren, te verzamelen en te verzenden.

Ringmappen

Jouw documenten mooi op een rijtje steken of een verzorgde presentatie van je producten. Dat doet u door middel van een stijlvolle ringmap. Maak daarbij gebruik van de vele afwerkingsmogelijkheden. Standaard is een ringmap gebaseerd op een bedrukt vel papier, dat rond een grijskarton gekleefd wordt. De map kan dan onder meer mat of glanzend geplastificeerd worden. De netto vulhoogte bepaalt u aan de hand van het aantal vel papier dat in de map moet gestoken worden. U kan daarbij kiezen voor een systeem met 2 of 4 boorgaatjes.

Presentatiemappen

Een goede indruk laten met een perfect gedrukte presentatiemap. Daar hebben wij alle expertise voor in huis. Wij beschikken over een uitgebreid gamma van bestaande kapvormen. Via deze link kunt u ons assortiment gratis kapvormen bekijken waarbij we onderscheid maken tussen mappen met en zonder rug.

Let op: dit is slechts een greep uit een groter aanbod. Wenst u een gedrukt exemplaar van onze kapvormbrochure, stuur dan een mail naar [email protected], dan bezorgen wij u die graag per post.

Visitekaartjes

Een goede eerste indruk achterlaten is de helft van het succes. Een stijlvol naamkaartje weerspiegelt het imago van jouw bedrijf. Maak daarvoor dan ook gebruik van de vele mogelijkheden om dit tot uiting te brengen. Kies voor een kwaliteitsvol sober offsetpapier of opteer voor de meer exclusieve soorten. Denk daarbij aan bijzondere kleuren en speciale structuren. Geef meer uitstraling met UV-spotlak, mat of glanzend laminaat, graveren, kleur op snee. Kijk zeker ook in de rubriek reliëfdrukwerk en multiloft voor nog meer exclusiviteit.

Flyers en folders

Bij ons vindt u flyers en folders in alle formaten en vormen. Standaardfolders in zig-zag, rolvouw, kruisvouw of creatief geplooid. De mogelijkheden bij combinatie van papier, gramgewicht en uitvoering zijn onuitputtelijk. Denk daarbij ook aan diverse verdelingstechnieken zoals plastificatie mat of glanzend, UV spotlak of soft touch laminaat. Geef je drukwerk extra dimensie met een stansvorm.

Kalenders

Hét relatiegeschenk bij uitstek? Een kalender. Voor je klant een nuttig geschenk, voor jouw bedrijf een jaar lang gratis reclame. Niets wordt uit het oog verloren. We bieden verschillende soorten kalenders aan: bureaukalenders, wandkalenders, pocketkalenders en muismatjes in alle mogelijke afmetingen en afwerkingen.

Prijzen kalenders

Bureau onderleggers

Gegeerd en zichtbaar aanwezig met jouw logo het hele jaar door in het vizier.

Wij bieden bureauonderleggers aan in 2 formaten en bedrukt in 1 en 2 PMS kleuren, of in quadri. Achteraan wordt standaard een stevig ecologisch grijskarton mee gelijmd. Voor afwijkende formaten en samenstellingen kunt u ons steeds raadplegen.