Visie

Wij drukken onze stempel op jouw drukwerk

Gazelle is een middelgrote drukkerij in Deurne. Wij leveren kwalitatief drukwerk aan een scherpe en competitieve prijs. Onze Heidelbergpersen zorgen daarbij letterlijk voor de puntjes op de i. Onze service in direct mailing en levering- en distributieopties zijn ongeƫvenaard.

Offerte vragen

Advies

Heb je zelf weinig ervaring met drukwerk? Ben je niet zeker of je ingezonden bestanden wel drukklaar zijn? Bij Gazelle begeleiden we je van A tot Z. Wij checken je bestanden sowieso op technische fouten. Als een probleem ontstaat, contacteren we je meteen. Wij reiken je daarna verschillende oplossingen aan. Als offset drukker delen wij graag onze ervaring en vakkennis met jou.

Producten

Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke pers we het beste voor welk type drukwerk inzetten. Dat komt jouw eindresultaat ten goede. Ontdek onze brede waaier aan producten. Bovendien hebben we doorheen de jaren een gunstige prijs kunnen afdwingen bij onze leveranciers. Dat vertaalt zich in lagere prijzen voor jou.

Expertise en ervaring

Als je origineel uit de hoek wil komen, weten we bij Gazelle exact welke soorten papier, kapvormen en afwerkingstechnieken het beste resultaat geven. Bij je drukwerk gaat het per slot van rekening om jouw uitstraling. Daarom zullen we er alles aan doen om je huisstijl te allen tijde te respecteren.

Flexibel

Jij bepaalt de leveringstermijn, wij organiseren onze planning. Met ons uitgebreid machinepark kunnen we flexibel met orders omspringen. Bovendien garandeert onze automatische workflow dat er geen fouten gebeuren. Vanaf de ingangscontrole van de bestanden tot het verpakken van het drukwerk verloopt alles feilloos. Ontdek onze Web-2-print-service.

Ecologisch

Bij Gazelle hanteren we uitsluitend vegetale drukinkt, gebruiken we groene energie voor ons productieproces, bestaat onze verpakking uit 100% recycleerbaar materiaal en zijn wij FSC-gecertificeerd. FSC-gecertificeerde papiersoorten worden uitsluitend gemaakt van pulp afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

Ook de 100% gerecycleerde papiersoorten zijn sterk in opmars. We hebben daarom besloten om het volledige gamma van witte tot klassieke gerecycleerde papiersoorten op stock te nemen.

Ontdek meer over onze ecologie.