Tijdelijk gesloten wegens vakantie van 15/07 t.e.m. 28/07. We helpen u graag weer verder vanaf 29 juli!

Begeleiding

Weinig ervaring met drukwerk?

Heb je zelf weinig ervaring met drukwerk? Ben je niet zeker of je ingezonden bestand wel drukklaar is? Kies je voor een offsetdrukpers of een digitale drukpers? Welk soort papier of afwerkingstechniek gebruik je best? Het is logisch dat je op deze vragen niet meteen een antwoord weet. Wij bieden je graag alle antwoorden tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Offerte vragen

Van A tot Z

Bij Gazelle begeleiden we zowel B2B- als B2C-klanten tijdens het volledige proces. Jij hoeft je bovendien geen zorgen te maken over het technische aspect. Adviseren is voor ons vanzelfsprekend. Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.Bij ons word je niet eindeloos doorverbonden of in de wachtrij gezet. Wij denken met jou mee om een zo kwalitatief en goedkoop mogelijk resultaat te bekomen.

Wie kan bij ons terecht?

Professionals: kmo’s, professionele reclame- en communicatiebureaus en freelancers kunnen hun professionele drukwerk met een gerust hart aan ons overlaten.

Particulieren: personen die op zoek zijn naar gelegenheidsdrukwerk en verenigingen die drukwerk voor hun evenementen willen laten maken, helpen we graag verder.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn er voor jouw drukwerk.

Maak afspraak

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerteaanvraag. Wij helpen je graag verder.