Tijdelijk gesloten wegens vakantie van 15/07 t.e.m. 28/07. We helpen u graag weer verder vanaf 29 juli!

Digitaal drukwerk

Het digitaal verwerken van beelden biedt meer mogelijkheden

Digitaal drukwerk of offsetdrukwerk, welke van de twee kies je best? Gazelle reikt jou alle tools aan om een zo geïnformeerd mogelijke keuze te maken. Met persoonlijk advies op maat komen we samen tot de meest kwalitatieve en goedkope oplossing.

Offerte vragen

Spoedopdrachten

We sturen een bestand rechtstreeks naar onze digitale drukpers. Daardoor kan een drukopdracht binnen een paar minuten klaar zijn. Voor spoed- of lastminute-opdrachten is digitale druk zeer geschikt.

Personalisatie

Het digitaal verwerken van beelden biedt meer mogelijkheden op vlak van personalisatie. Elk exemplaar kan verschillend zijn. Deze methode is ideaal voor genummerde tickets, gepersonaliseerde mailings, drukwerk in verschillende taalversies… Drukwerk kan ook gepersonaliseerd worden met logo’s, foto’s, barcodes, kleuren… Ontdek onze producten.

Offset vs digitaal

Digitaal drukwerk wordt over het algemeen gebruikt voor kleinere oplages omdat de opstart goedkoper is. Bovendien is digitaal drukwerk beter voor het milieu omdat we geen drukplaten hoeven te maken en geen extra papier nodig hebben. Het digitaal drukwerk is bijna niet meer te onderscheiden van offsetdrukkwaliteit.

Soms kunnen we niet anders dan gebruik maken van een offsetdrukpers. Het lukt ons bijvoorbeeld niet om dikke papieren of grote formaten en oplages digitaal te drukken.

Verder kunnen we digitaal drukwerk en offsetdrukwerk wel perfect samenvoegen. Denk maar aan een offsetdrukfolder die in een tweede fase wordt gepersonaliseerd.

Realisaties

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerteaanvraag. Wij helpen je graag verder.