Web-2-print

Ons digitale productieproces verloopt feilloos

Wij bieden onze B2B-klanten een automatische workflow aan via een digitale omgeving op maat. Ons digitale productieproces zorgt dat alles, van de ingangscontrole van de bestanden tot het verpakken van het drukwerk, feilloos verloopt. Jij bezorgt ons een digitale file van jouw drukwerk, wij doen de rest.

Met ons automatische productieproces verminderen we het manuele werk dat in het drukproces kruipt. We proberen zo de productiekost zo laag mogelijk te houden. En dat voel jij in je portemonnee. Bovendien verkleinen we zo de kans dat er menselijke fouten worden gemaakt.

Frequente orders

Voor herhaaldelijke orders is web-2-print de ideale keuze. Voor je eerste bestelling overlopen en beslissen we samen hoe het proces het beste verloopt. Daarna bespaart onze digitale workflow je veel tijd en moeite. Moet er iets veranderen in de workflow? Wij kunnen steeds aanpassingen maken.

Zo verlopen orders voor bepaalde klanten al volledig automatisch. Een bestelling in XML bevat alle noodzakelijke informatie, inclusief het drukbestand. Dat bestand wordt omgezet in een order en genereert automatisch een proef. Zo kunnen we voor een eenvoudige opdracht vijf minuten na ontvangst van de mail beginnen drukken. Jij levert ons het bestand aan en onze computers doen de rest.

Moet je drukwerk achteraf gepersonaliseerd, gefrankeerd en geleverd worden? Ook dan ben je bij Gazelle aan het juiste adres.

Offerte vragen

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offertevaanraag. Wij helpen je graag verder.