Gratis kapvormen

Jouw drukwerk gedetailleerd

Met een kapvorm kan je jouw drukwerk gedetailleerd in een speciale vorm laten snijden. Labels, stickers, dozen, presentatiemappen, tabbladen, hangers, displays, wobblers, puzzels, flessenhalzen… nodig? Dan is ons assortiment gratis kapvormen misschien wel iets voor jou.

Bekijk kapvormen online

Standaard kapvormen

Bij Gazelle hebben we een hele voorraad aan kapvormen in standaardafmetingen. Als jij kiest voor één van deze kapvormen, kan je dat een hoop kosten besparen. De prijs voor het maken van de vorm valt per slot van rekening weg. Op deze manier staan we jou bij en proberen wij de productiekost zo laag mogelijk te houden.

Brochure gratis kapvormen

Geïnteresseerd? Wij maakten voor jou een handige brochure met de meest voorkomende gratis kapvormen. Vind je de kapvorm die je wil in de brochure? Dan kan je deze volledig gratis gebruiken. Mocht je toch een andere kapvorm willen, zoeken wij graag voor jou naar de beste en meest voordelige oplossing om jouw drukwerk te realiseren.

Opgepast: lang niet alle kapvormen die wij gratis aanbieden, staan in onze brochure. Wanneer je niet zeker bent van je keuze kom je best even langs om al onze kapvormen te bekijken. Je kan ons contacteren via e-mail of telefoon. We helpen je graag verder.

Gratis kapvormen brochure aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info. Wij helpen je graag verder.