Tijdelijk gesloten wegens vakantie van 15/07 t.e.m. 28/07. We helpen u graag weer verder vanaf 29 juli!

Levering & distributie

Altijd een stap verder

Als we zeggen dat we jou van A tot Z begeleiden, menen we dat. Wij zijn altijd bereid om net die stap verder te gaan. Heb jij graag dat we jouw drukwerk meteen op de juiste plaatsen leveren? Geen probleem. Wij verpakken, verdelen én personaliseren jouw drukwerk met plezier. Of het nu administratief drukwerk, flyers, folders, brochures of boeken zijn, wij garanderen dat ze binnen de afgesproken termijn geleverd worden.

Offerte vragen

Verpakking

Bij Gazelle bieden we steeds de beste optie voor jouw specifieke situatie. Dit wil zeggen dat we – als je dat wenst – jouw drukwerk ook verpakken. Onze verpakking bestaat voor honderd procent uit recycleerbaar materiaal. We zien er verder op toe dat je drukwerk heelhuids en zonder overdreven veel vulmateriaal op de door jou aangeven locatie aankomt.

Verdeling en levering

Ons uitgebreid machinepark stelt ons in staat om flexibel om te springen met jouw orders. Jij bepaalt de leveringstermijn, wij organiseren onze planning. Wij geven je bovendien ook updates wanneer je bestelling onderweg is en wanneer de levering zal plaatsvinden. Uiteraard leveren we steeds op de correcte plaats.

Wist je dat we delen van één order op verschillende plaatsen kunnen leveren? De levering gebeurt door onze eigen diensten of in overleg met onze vaste partners binnen 24 uur in de Benelux. Wij passen ons aan jou aan.

Heb je nog vragen over onze leverings- en distributieopties? Wij staan klaar om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Offerte vragen

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerteaanvraag. Wij helpen je graag verder.