Creatives

Op zoek naar iets speciaals?

Werk je voor een reclame- of communicatiebureau? Dan ben je bij drukkerij Gazelle aan het juiste adres. Wij bieden speciaal voor creatives een aantal exclusieve diensten aan. Gazelle staat voor snel geleverd en kwalitatief drukwerk aan een concurrentiële prijs.

Offerte vragen

Flexibele leveringstermijnen

Ten eerste kunnen we flexibel met orders omspringen. Met ons uitgebreid machinepark kunnen we een druktermijn van één dag realiseren.

Onze producten

Wij bieden een ruim assortiment aan producten aan. Op zoek naar iets speciaals? Met onze jarenlange expertise gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte papiersoort, kapvorm en afwerking.

Technische expertise

Indien nodig staat Gazelle jou technisch bij. Alle bestanden die je bij ons aanlevert, worden nog eens grondig op technische problemen nagekeken voor we ze drukken. We hebben alle technische kennis in huis om zaken aan te passen en te verbeteren.

Advies en begeleiding

Kies je voor offset drukwerk of digitaal drukwerk? We helpen je bij het maken van de juiste keuzes en begeleiden je op een persoonlijke manier van A tot Z. Onze medewerkers staan dan ook altijd paraat om je te helpen of advies te geven. Ons doel? Samen met jou het beste resultaat bekomen.

Direct mailing

Gazelle springt voor jou in de bres. Als je wil, voorzien wij de frankering van al je drukwerk. Jij geeft ons je adressenlijst en wij personaliseren jouw drukwerk of de enveloppe van je drukwerk. Lees hier meer over onze direct mailing opties.

Distributie en levering

Indien gewenst leveren we jouw drukwerk meteen op de plaats die jij aangeeft. Wij verzekeren je dat jouw brochures, boeken, presentatiemappen, folders, naamkaartjes… binnen de afgesproken termijn en in de juiste hoeveelheid geleverd worden. De leveringen doen we zelf of via onze vaste, betrouwbare partners. Interesse? Neem contact met ons op, dan bezorgen wij je alle info over onze distributie- en leveringsopties.

Web-2-print

Als je wil kunnen we onze samenwerking volledig digitaal laten verlopen. Een automatische workflow garandeert dat er geen fouten gebeuren. Vanaf de ingangscontrole van de bestanden tot het verpakken van het drukwerk verloopt alles geautomatiseerd. Ontdek onze Web-2-print-service.