Offsetdrukwerk

Laat jouw bestanden door een offsetprinter drukken

Laat je jouw bestanden door een offsetprinter drukken of kies je toch voor digitaal drukwerk? Bij Gazelle geven we je persoonlijk advies op maat. Elk soort drukwerk is namelijk anders en vereist een andere aanpak. Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing om een zo kwalitatief en goedkoop mogelijk eindresultaat te bekomen.

Offerte vragen

Offset vs digitaal

Offsetdrukwerk wordt over het algemeen gebruikt voor grotere oplages. We raden af om offsetdrukwerk voor kleinere oplages te gebruiken, omdat de opzetkost dan relatief hoog ligt. Maar met offsetdrukwerk ben je er zeker van dat je de meest kwalitatieve keuze maakt. Dus als de offsetprijs goedkoper is, bieden we enkel de offsetprijs aan.

Soms is offsetdrukwerk de enige manier waarop we jouw drukwerk kunnen realiseren. Dikke papieren kunnen we bijvoorbeeld niet digitaal verwerken. Ook grotere formaten laat je best door een offsetdrukpers drukken.

Wist je dat je offsetdrukwerk en digitaal drukwerk met elkaar kan combineren? Voor elk type drukwerk vinden wij de juiste oplossingen. Ontdek ons ruime assortiment aan producten.

Unieke afwerkingstechnieken

Heb je speciale wensen? Met een offsetdrukpers kunnen we op onder andere natuurpapieren, luxekartonsoorten, kunstdrukpapieren, zelfklevende vinyl, kunststoffen, kalkpapier… drukken. Ook voor bijzondere kapvormen en afwerkingstechnieken kan je bij ons terecht. Je drukwerk is per slot van rekening het visitekaartje van jouw bedrijf.

Flexibiliteit en kwaliteit

Ons offsetdrukwerk beantwoordt steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met ons gevarieerd machinepark kunnen we voor elk type drukwerk de beste prijs aanbieden. Zo hebben we bijvoorbeeld één- en tweekleurdrukpersen om de kosten laag te houden.

Verder biedt datzelfde machinepark ons de mogelijkheid om flexibel met orders om te springen. Zo garanderen we je steeds de kortst mogelijke leveringstermijnen voor al je drukwerk.

Realisaties

Offerte aanvragen

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerteaanvraag. Wij helpen je graag verder.